O blogu

Treba da se prilagođavamo novim stvarima. Internet je postao lako dostupna zabava koja se više ne koristi za proširenje znanja.
Narod više ne čita knjige, sve traži na internetu.
Zato je moj blog moja e-knjiga srećnih uspomena.

Blog je osnovan 1.2.2018. godine kao jedan vid promovisanja ličnog pogleda na svet, oplemenjavanju čitalačkog uma životnim citatima, tekstovima velikih pisaca, poezijom i putopisima. Ovde možete naći poeziju i tekstove velikih pisaca, životne citate, moja razmišljanja i moj pogled na svet. Ovo je nešto moje, gde delim svoje emocije, uspomene, kritike, misli. Ovo je moje mesto za dušu!

Na ovom mom mestu za dušu, pored mojih tekstova i moje poezije, možete da pročitate i putopise (moje putešestvije po svetu, ali i po Srbiji, jer kompas često kaže: upoznaj Srbiju), ali i odlomke ili pak cele tekstove velikih pisaca, kao i moje tekstove koji su bazirani na akademskim knjigama i radovima koje sam pročitala. Na blogu se takođe nalaze i intervjui i reportaže koje sam uradila, citati koji me motivišu, a od nedavno se na mom blogu nalaze i tekstovi koje sam napisala za Original magazin i za portal MediaSfera.

Zbog obaveza koje kako rastem postaju sve veće, a vremena za blog pored posla i fakulteta je sve manje ne mogu da postignem da se posvetim blogu onoliko koliko bih želela, te se zato na njemu nalaze tekstovi koji su pisani i za druge magazine i portale. Blog treba da živi i da opstane dok ja ne stignem da mu se malo više posvetim.

Hvala Vam na razumevanju i hvala Vam što ste ovde.